Forside Virksomheder Ung iværksætter kaster sig over damp

Ung iværksætter kaster sig over damp

554
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Casper Blom er en mand med mange talenter, og han er efterhånden også kendt, som en mand med mange jern i ilden. Nu kaster han sig over et nyt marked, som skal sikre yderligere online forretning til den unge herre.

Når man står som ung iværksætter og leder efter spændende markeder, som man skal introducere sin talenter til, så kan være svært at finde et marked, som er klar til nye spillere. Selvom vi står midt i disruptionens guldalder, så er mange markeder afstemte og svære at entrere på uden store investeringsvillige kapitalfonde i ryggen. Men nogle gange åbenbarer et marked sig, og så gælder det om at slå til.

Spændende marked

Markedet for e-cigaretter og e-væske er ikke underlagt samme dynastier og konglomerater, som den mere klassiske tobaksindustri, og forhandlerne af produkterne til såkaldte vapere eller dampere, som brugere af e-cigaret, kalder sig, er ikke låst til kiosker, supermarkeder og beværtninger.

Nej, megen af handlen med e-cigaretter og e-væsker foregår online eller i deciderede damper-butikker. Og netop dette marked, har Casper Blom set sig varm på med erhvervelsen af en ny webshop.

Just f%#&%€ do it

Just do it. Sådan hedder Casper Bloms bog, og det lader også til at være denne attitude, som er brugt som strategi for erhvervelsen af den nye butik. Pandacig.dk, som virksomheden hedder, fokuserer på at levere e-cigaretter og e-væsker af højeste kvalitet, og det er noget unikt i markedet.

Hvordan det vil gå med den nye virksomhed bliver spændende at følge, men det er et imponerende portfolio af virksomheder, som ellers ligger under Hr. Bloms vinger. Historien om de billige golfbolde er velkendt blandt danske iværksættere, men også hans investeringer i Dominos Pizza, AirHelp og Vibez er gode eksempler på succesfuld iværksætteri.

Udover investeringen i Pandacig.dk, som alt andet lige må tage en del af døgnets timer, er Casper Blom en kendt og velrenommeret foredragsholder, som turnerer landet tyndt med fortællinger om iværksætteri og eventyr.

Golfbolde, Pizza, Lyd, rådgivning og nu e-cigaretter. Guderne må vide, hvad næste projekt bliver.

EFTERLAD ET SVAR