Forside Generelt PricePusher kæmper for sikker e-handel

PricePusher kæmper for sikker e-handel

1590
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der bruges milliarder og atter milliarder hver eneste måned på online handel. Alene i december måned forventes det at e-handlen langt kommer til at overstige 20 milliarder kroner, mens tallet for året er over 100 milliarder kroner.

Dette tal er astronomisk, men der er ikke nogen tvivl om, at det kun kommer til at stige år efter år, da langt mere flytter fra de fysiske butikker og online. Det kan godt være at vi allerede har set toppen af isbjerget, men vi har utvivlsomt ikke set det hele, og udviklingen fortsætter med at gå stærkt.

Når noget går stærkt, kan det også nogen gange være lidt svært at følge med. Både for butikkerne, men i den grad også for kunderne. I takt med at udbuddet bliver større og større er der nemlig også mere og mere at holde øje med, da det ikke er alle butikker der vil det bedste for en.

PricePusher – vi holder os til de sikre kort.

PricePusher.eu er en ny portal med prissammenligninger af mobiltelefoner uden abonnement, tablet og iPads, tilbehør til disse og ikke mindst gadgets. Det er ikke den første prissammenligningsside, der ser dagens lys, og det er nok heller ikke den sidste, men den adskiller sig alligevel fra de fleste andre.

Hvor mange sammenligningssider linker til mange forskellige shops, linker PricePusher nemlig KUN videre til shops der er verificeret med E-mærket eller lignende certificering, hvis de er beliggende i et andet land (e-mærket er en dansk ordning).

Der findes tusindvis af hjemmesider der sælger disse typer produkter, og derfor er PricePusher en hjælp til forbrugere, der gerne vil handle sikre steder, men måske selv har lidt svært ved at vurdere om en shop er sikker eller ej. Finder man den gennem deres service, kan man således være sikker på, at det er trygt at indtaste sine kortoplysninger.

 

 

DEL
Næste artikelKendt øjenlæge taler for akupunktur

EFTERLAD ET SVAR