Forside Generelt Beløn dine ansatte med et anderledes kursus udenbys

Beløn dine ansatte med et anderledes kursus udenbys

1365
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Uanset hvilket arbejde man har, så er det altid rart med et afbræk fra den nogen gange lidt trivielle og kedelige hverdag. Derfor er det især kedeligt, hvis ens virksomhed vælger at holde kurser og konferencer i de samme gamle lokaler som man arbejder i. Omvendt vil det have en positiv effekt på arbejdernes moral, hvis de kommer ud i uvante omgivelser og oplever noget nyt. Selvom det ikke synes af meget, så kan et skift sceneri have en stor virkning på folks humør og indstilling.

Weekendarrangement

Hvis man har et længere kursus eller en konference, vil det være anderledes og spændende for den gennemsnitlige ansatte at komme afsted på en længere tur med arbejdet. Dette kan gøres i stedet for, at holde arrangementet i hjembyen og tage hjem hver for sig. Derimod vil et ophold på et hotel i forbindelse med arrangementet gøre det til en oplevelse for medarbejderne. Firmatur med overnatning giver også de ansatte mulighed for at socialisere med kolleger og chefer, når dagens faglige indslag er overstået. Denne form for arrangement vil give de ansatte det indtryk, at arbejdsgiveren værdsætter dem.

Aktiviteter

En tur udenbys med arbejdet kan dog også gå hen og blive kedelig, hvis turen kun består af halvlange oplæg fra undervisere og foredragsholdere. Det anbefales derfor, at arbejdsgiveren sørger for at arrangerer nogle ikke-faglige indslag. Disse indslag kan bestå af aktiviteter som aktivere medarbejderne imellem foredrag, eller bestå af noget underholdning, som de ansatte kan nyde efter en lang dag med fagligt relaterede aktiviteter. Underholdning efter en dag med foredrag og kurser kan bestå af en professionel entertainer, på den måde vil de ansatte vide, at arbejdsgiveren sætter pris på deres hårde arbejde.

Efter turen

Når firmaturen er ovre, og hverdagen vender tilbage, vil det næsten med garanti kunne mærkes positivt på de ansattes arbejde, at de har haft en god tur med arbejdet. Derimod vil det måske kunne påvirke de ansatte negativt, hvis kurset ikke har været interessant. Så når din virksomhed skal til at planlægge det næste kursus eller den næste konference, så overvej at tage udenbys til nye spændende omgivelser, og planlæg nogle fede aktiviteter, som de ansatte kan nyde.

EFTERLAD ET SVAR