Forside Nethandel WhiteAway slår et slag for miljøet

WhiteAway slår et slag for miljøet

2484
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er ikke meget, der fylder lige så meget i medierne for tiden som miljøet. Den ene forsker, miljøaktivist og politiker efter den anden, står frem og melder ud hvor vigtigt det er, at der bliver gjort noget, inden det er for sent. Der er slet ikke nogen tvivl om, at miljøet presses i en grad, hvor det ikke længere kan følge med, og det er helt essentielt at der bliver gjort noget. Derfor er det også noget der fylder meget, uanset om man ser fjernsyn, læser avis, tjekker nyheder online eller noget helt fjerde.

Virksomhederne træder i karakter

Der er også mange virksomheder, der bakker op om dette, og mange prøver også at være gode eksempler ved at være så miljøvenlige som muligt. Virksomheder som Vestas og lignende, der laver grøn energi får også ekstra meget opmærksomhed i øjeblikket. Det har også betydet, at der er rigtig mange helt almindelige danskere, der har fået øjnene op for alvoren, og gerne vil være med til at gøre en forskel. Det kan være, at man ikke spiser kød en dag, eller i hvert fald spiser mindre okse. Det kan også være at man vælger at skifte den store dieselbil ud med en el-bil, og lader den blive drevet af solenergi fra solcellerne på taget, og tager cyklen mere end man ellers ville.

Det er især også de mange små ting, der er med til at gøre en forskel, i hvert fald hvis der er nok, der gør deres. En af de større syndere er vores hårde hvidevarer i hjemmet. Gamle køleskabe, frysere og vaskemaskiner bruger uhyggelig meget energi i forhold til nye energivenlige. Går man ind på WhiteAway’s hjemmeside bliver man også mødt af en kæmpe kampagne for grøn energi.

Her kan man blive meget klogere på, hvor meget ens hvidevarer egentlig forbruger, ligesom man kan finde en guide til at vælge de produkter, der passer bedst til ens faktiske behov.

Der er ikke nogen tvivl om, at vi kommer til at se mange flere virksomheder i de kommende år, gøre gode ting for miljøet. Både fordi det er det rigtige at gøre, men også fordi, det er det der efterspørges.