Forside Generelt Vælg en passende uddannelse

Vælg en passende uddannelse

1059
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når man er ved at være færdig med folkeskolen, så kan der være mange forskellige veje at gå. Det er et stort skridt at tage, når man skal vælge det næste. Derfor kan det også være en god idé, hvis man tænker lidt mere over valget. Så kan man være mere sikker på at man ender med noget, som man ikke fortryder. Hvis man helt generelt føler sig usikker, så kan man selvfølge starte noget nyt, hvis man slet ikke bryder sig om det. Først og fremmest kan det være en god idé at vurdere, hvad man rent faktisk kan lide. Hvis man er helt pjattet med former for handel og business generelt, så kan det nemlig være en fordel at se lidt nærmere på uddannelser, som IBC for eksempel tilbyder.

Kontakte selveste skolen

Det første skridt i den retning kan være at kontakte selveste skolen. Der kan man få lidt mere direkte hjælp i forhold til, hvis man selv skal regne alle tingene ud. Men når man kontakter skolen, så kan man blive sat sammen med en vejleder, der kan hjælpe en i gang med det hele. Der er nemlig en del forskellige uddannelser og det er ikke kun begrænset til en HTX. Der også en 10. klasse, en EUD, en EUV, en EUX og andre gavnlige forløb. Derfor er der også meget at finde rundt i. Så hvis man gerne vil have en god introduktion, så kan en vejleder være en meget god idé.

Brug hjemmesiden meget

Så når man har dannet sig et godt overblik over tingene ved hjælp af en vejleder, så kan det være tid at gå på opdagelse alene. Så har man bedre styr på de forskellige muligheder og vil være i stand til at forstå mere af det, som man ser på hjemmesiden. Fordi det er altid en god idé at komme i gang med at læse en masse vigtige ting på den. Læs mere her for at komme i gang med forberedelserne til uddannelserne. Der er selvfølgelig basisinformation, men der er også andre vigtige ting om fællesskabet og spændende ting på skolen.

Find selv mere

Det er meget oplagt at selv begynde at finde mere IBC er ikke kun én skole, men det er mange forskellige uddannelsessteder, der tilbyder forskellige uddannelser og kurser. Så det er også vigtigt at finde ud af, hvad man har lyst til og hvor det ligger henne. Derudover kan det også være rart at finde stedets andre platforme for at se, hvordan tingene ser ud. Det kan især være spændende med sociale medier. Så kan man se området, men man kan også se forskellige aktiviteter og studerende, når de nyder deres hverdag på skolen. Det kan være meget rart.