Forside Generelt Tal for indbrud i julen 2016

Tal for indbrud i julen 2016

2043
0
DEL
indbrud? låsesmed københavn

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

December måneden er som altid familiernes fest og stå på hygge og kærlighed med familien. Men julenmåneden er også en fest for indbrudstyve og i december måned stiger antallet af indbrud med næsten 100% i forhold til andre måneder på året. For når vi er ude af huset for at fejre julen med vores nærmeste, går tyvene på rov i hjemmet. I perioden fra 2013 til 2015, har der alle årene været over 1000 indbrud i disse måneder. 2013 blev der anmeldt hele 1633 i december måned. I julen 2016 har heldigvis ikke været så travl for tyvene i forhold til sidste år, oplyser rigspolitiet. Vi har taget et kig på hvad der kan holde tyvene væk fra netop din bolig.

Antallet af indbrud i julen 2016 er faldet 1/3 i forhold til sidste år. Det samlede antal indbrud i juledagene mellem 20. og 26. december var på 760. I 2015 blev der anmeldt hele 1205 indbrud i julen. 2016 var første år i 5 år hvor antallet er under 1000 indbrud. Det er særligt i Nordsjælland, at indbrudstyvene har været aktive. Her har der været 120 indbrud på de seks dage over julen, men også her er antallet faldet.
Det er virkelig positivt, og det tyder på at vi er blevet bedre til at sikre boligen. Dog kan vi blive endnu bedre til at sikre boligen.

Tænd lyset ved huset og få nabos bil parkeret i indkørslen, mens du er væk, det er en god måde at holde tyven væk. Ligeledes er det en god idé at få tjekket op på låsene ved at din lokale låsesmed kigger forbi og giver låsene et sikkerhedstjek. Mange låse er for lette at bryde op og dermed nemt for indbrudstyve at dirke op.

Tilmeld jer nabohjælp

En god måde at gøre boligen endnu mere sikker, på er ved at have et godt samarbejde med naboerne. Tilmeld jer nabohjælp og hjælp hinanden med at overvåg hinandens boliger når i er ude af huset. På nabohjælp.dk kan i tilmelde jer, og få gratis klistermærker tilsendt. På hjemmesiden kan man ligeledes orientere hinanden om, hvornår man er på ferie, så I ved, hvornår I skal holde øje med hinandens hjem.