Forside Generelt Sørg for at dit firma er så effektiv som muligt

Sørg for at dit firma er så effektiv som muligt

965
0
DEL
workforce management

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Da man først startede sit eget firma var det kun en selv, der stod for det hele. Nu er der dog mange andre medarbejdere efter du nok har haft en udvidelse. Du har svært ved at overskue al det arbejde der skal lægges i management-delen. Kort sagt har du brug for hjælp til at organisere din medarbejders færden, arbejdstider, arbejdsopgaver og meget andet. Heldigvis for dig er det netop et program, der kan gøre alt dette på én gang. Programmet hedder Workforce Management. Workforce Management er et program der sørger for at jobbet som manager for dit firma løber så let som muligt. I denne artikel vil der blive gennemgået netop hvorfor.

Tidsregistrering

Når det kommer til at klarlægge, hvor meget ens medarbejdere har arbejdet i løbet af en måned, er det vigtigt at man har et setup der let og enkelt kan klare det. Hos Workforce Management er der flere enkle og lette metoder, der kan tages i brug. Der er blandet andet mulighed for at bruge apps til at melde ind, hvornår man er på arbejde. Man kan også burge terminaler på arbejdet, som kan overføres til præcise timesedler.

Lønstyring

Det er altid svært at holde styr på lønninger. Med Workforce Management, kan man sætte automatiske lønsedler i spil. Dette gøres ved hjælp af, at man sætter medarbejdere i løngrupper alt efter potentielle løntillæg i løbet af måneden. Dette sparer en masse tid når det komme til den dag på måneden, hvor lønnen skal udbetales. Derfra kan man let overskue, hvem der har arbejdet over, måske haft en masse weekendarbejde eller har taget ferie i den forrige måned. Dette er kun to af mange funktioner som Workforce Management har at tilbyde.