Forside Generelt Skal I have nye lokaler på skolen?

Skal I have nye lokaler på skolen?

121
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Oplever I stigende elevtal på jeres skole og er nødt til at udvide? Det er altid skønt, når udviklingen går i den rigtige retning, men det medfører også forskellige praktiske ting, der skal være styr på. Måske det for jer betyder, at I har været nødt til at oprette nye klasser.

Hvis I rent fysisk ikke har rammerne og kapaciteten til at rumme ekstra klasser, kan det blive nødvendigt at bygge til. Det kan også være ældre klasselokaler, der skal totalrenoveres. Mens byggeriet står på, er det vigtigt, at I har gode, midlertidige klasselokaler, eleverne kan modtage undervisning i. Det skal være lokaler, der lever op til samme standard, som I er vant til i jeres normale omgivelser. I kan se mulighederne for midlertidige skolelokaler her.

Lokaler med mange formål

Et klasseværelse er ikke bare et klasseværelse. Når det kommer til lokaler på en skole, er det vigtigt at huske på, at der kan være fag, der kræver særlige rammer. Er det fysiklokalerne eller håndværk og design, der trænger til en opdatering, skal de midlertidige lokaler naturligvis facilitere dette. Expandia er eksperter på området og kan med garanti hjælpe jer til gode lokaler – og I kan sammen tage en snak om, hvad I egentlig forventer af forløbet.

For børn kan det være en stor omvæltning at skulle nye steder hen, og det er derfor også vigtigt, at de midlertidige lokaler virker så meget som muligt som almindelige lokaler, man kender fra skolen. De bliver opført på selve skolens grund, hvis det er muligt, så børnene også stadig kan bruge legepladserne og være i nærheden af de klasser, der måske ikke har haft behov for at rykke i andre lokaler i en periode.