Forside Virksomheder Skal du gøre brug af tidsregistrering?

Skal du gøre brug af tidsregistrering?

2751
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Skal du gøre brug af tidsregistrering?

Man kan måske undre sig over, hvorfor, og om, tidsregistrering er noget, man bør gøre brug af i sin virksomhed. Det afhænger af flere ting. Én af tingene kan eksempelvis være, hvis dine timer bliver solgt til kunderne. Her er tidsregistrering et must, da kunderne ofte enten betaler pr. påbegyndt time eller afsluttet time.
Hvis ikke timerne bliver registreret nogen steder, så er det svært at bevise overfor ens kunder, at man har udført det aftalte stykke arbejde.
Hvis man derimod har noteret arbejdet, er det blot at vise det givne tidsinterval.

Muligheder for tidsregistrering

Eazyproject har gjort det muligt at registrere tid på flere forskellige enheder samt operativsystemer. Hvad enten man benytter en iOS smartphone eller en helt almindelig PC, så er det muligt at benytte sig af deres tidsregistrering.
En anden meget positiv feature er, at man kan gøre brug af applikationen, om man har Internet adgang eller ej.
Systemet er meget nemt at anvende for enhver uanset branche – det henvender sig naturligvis mere til visse brancher, men alle kan i og for sig bruge det.

Hvem gør brug af registrering?

Det ses hyppigere og hyppigere, at nogle virksomheder vælger at benytte sig af tidsregistrering på samme måde, som man i sin tid brugte små kort, når medarbejderne stemplede ind og ud på arbejde.
Dette kan eksempelvis bruges, hvis den enkelte virksomhed gør brug af flextid. Det er en nem måde at holde styr på medarbejderens præcise timeantal, så han eller hun kan holde fri med god samvittighed.

Har I ikke helt styr på, hvor mange syge- eller feriedage den enkelte medarbejder har afholdt, så kan tidsregistreringssoftware ligeledes være behjælpelig med det.
Det er vigtigt at have styr på sådanne ting i sin forretning, da sygedage kan vise sig at blive en dyr affære, hvis en medarbejder har for mange af den slags. Ofte skal der kaldes vikarer på arbejde, så arbejdsgiveren skal betale dobbelt løn.