Forside Generelt Så er NINEtoFIVE endelig ude: Find maj-udgaven her

Så er NINEtoFIVE endelig ude: Find maj-udgaven her

2216
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Lokalebasen.dk formidler konferencelokaler og kontorer. Det er dog ikke det eneste, de gør. De har nemlig også et gratis onlinemagasin, der udkommer hver måned. Det hedder NINEtoFIVE, og deres maj-udgave er nu online. Her kan du læse en masse, spændende nyheder og artikler om kontorer. Det lyder måske tørt, men det er det på ingen måde. Faktisk er det både vedkommende, aktuelt og spændende.

Læs blandt andet om Hellerups nye kontorhus

I denne måned kan du blandt andet læse om Hellerups nye, lækre kontorhus, Ordnung+. Et topdesignet coworking-office, der emmer af pragt og prestige. Det er i den skønneste orden, og så snart du entrerer kontoret, vil du kunne mærke den luksuriøse atmosfære. Der hænger Michael Kvium-billeder på væggene, og kontormøblerne er af Eames og Herman Miller.

Der er med andre ord skruet helt op for high end-knappen, og det er fantastisk at se et kontor, der kræser så meget for detaljerne. Konceptet er ekstravagance, og du kan læse meget mere om kontoret samt se flotte billeder i den nye udgave.

Problemer med white noise på kontoret?

På tusindvis af kontorer over hele landet, er støjproblematikken udpræget. Hos Topdanmark i Ballerup har man tacklet problemet på en måde, der ikke ligger helt til højrebenet. Virksomheden har et af Nordens største kontorlandskaber, der råder på hele 11.000 m². Måden, hvorpå problemet er løst, er ved at installere hvid støj i rummene.

Det lyder måske underligt, men når kollegaerne småsnakker, og der generelt er larm i et lokale, der huser så mange mennesker, så hjælper den hvide støj med at regulere støjniveauet.

I loftet er der installeret 500 højttalere, der udsender en summen, som kan hjælpe med at mudre lydbilledet, så baggrundsstøjen ikke er lige så meget i fokus. Er du interesseret i at få mere at vide om denne løsning? Så bør du tjekke NINEtoFIVE i dag!