Forside Generelt Priser på gulvafslibning kan variere voldsomt!

Priser på gulvafslibning kan variere voldsomt!

1708
0
DEL
nyt trægulv

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Konkurrencen på håndværkere i storbyerne er ekstrem. Både i Århus, Odense og København er der rift om arbejdet, og det udførte arbejde variere også. I denne artikel vil vi give nogle fif til hvordan du undgår at blive snydt, og får det rigtige arbejde udført.

Hvis du ikke lige har en gulvsliber i netværket, vil du som så mange andre bruge Googles hjælp, og søge på en gulvsliber i f.eks. København. Her er udvalget ekstremt, og du kan have svært ved at vurdere hvilke håndværker du skal vælge. Det ikke så længe siden at portalen anmeld-håndværker.dk så dagens lys, og den har nemlig til hensigt at give brugerne en mulighed for at tjekke det udførte arbejde. Anmeld-håndværker er en slags trustpilot for håndværkere, i alle brancher. Her går brugere ind og rater den enkelte håndværker og det er offentligt tilgængeligt for alle. Mange går også ind og skriver hvad de har giver for at pågældende opgave, og her svinger priserne virkeligt. Der ses også tydelig tegn på at pris og kvalitet hænger sammen.

Gulvafslibning helt ned til 70 kr. pr kvadratmeter

Prisen på f.eks gulvafslibning i København, variere fra helt ned til 70 kr. pr. kvadratmeter, og op til 150 kr. pr. kvadratmetre. Her er det vigtigt at overveje hvilken form for opgave du ønsker at få foretaget, nogen skal have hele huset eller lejligheden slebet og behandlet gulvene efterfølgende. Hvor andre blot skal have lidt hjælp til opgaven. Hvis er typen som ikke gider at gøre noget arbejde selv, og bare forventer det står færdigt, på det aftalte tidspunkt, kan du se at firmaet gulvkanonen.dk, er den rette til opgaven. Prisen ligger på ca. 100 kr. pr. kvadratmeter, og de går ikke før al arbejdet er udført. Gulvkanonen er klart et fornuftigt valg, men et godt fif er at indhente tilbud fra flere håndværkere, da opgaver kan variere.

EFTERLAD ET SVAR