Forside Generelt Optimér dine it-kompetencer og bliv skarpere i dit daglige arbejde

Optimér dine it-kompetencer og bliv skarpere i dit daglige arbejde

296
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi lever i en digital verden, der ændres og udvikles hver dag. Digitaliseringen har på alle måder forandret vores dagligdag med konstante bølger af ny teknologi og nye måder at udføre de daglige arbejdsopgaver på. Nu til dags kræver de fleste jobs, at man har bare en smule flair for it og teknologi – og i det mindste har de grundlæggende it-kompetencer til at navigere digitalt. Med et par ekstra tips og tricks kan du med garanti blive mere effektiv eller attraktiv i dit arbejde.

Styrk dine kompetencer med kurser i Microsofts teknologier

Der er stor efterspørgsel på gode it-kompetencer blandt danske virksomheder. Mange virksomheder ser gerne, at du har erfaring med Microsoft Office-pakken, og det er ikke nødvendigvis så let, som man lige går og tror. Den indeholder mange programmer, og det er ikke altid helt nemt at navigere rundt i de forskellige funktioner. Heldigvis findes der kurser, der hjælper dig godt i gang, så du bliver ekspert på området. PeopleNet kurser og workshops er perfekte til dig, der ønsker at styrke dine kompetencer og færdigheder inden for Microsoft Office-pakken. Og frygt ej – kurserne tilbydes på alle niveauer. Så hvad end du starter fra bunden eller bare godt kunne lære et par ekstra tricks, er der masser af hjælp at hente.

Teknologi gør din arbejdsdag effektiv

Der er mange it-programmer, man skal lære at kende, og disse opgraderes konstant. Når du først har sat dig ind i de forskellige programmer og lært dem at kende, vil du hurtigt mærke, at det effektiviserer din arbejdsdag. Ved du lige nøjagtigt, hvordan du skal gå til en opgave ved hjælp af et program, og kender du alle de forskellige genvejstaster og tricks? Så kan du med sikkerhed fuldføre en opgave meget hurtigere, end hvis du konstant spilder tid på at rode rundt med funktionerne i de forskellige programmer og lede efter det, du skal bruge.

Bliv ekspert på dine daglige opgaver

Når du først er blevet rigtig skarp på håndtering af it-programmerne og kender til alle de smarte funktioner, gør det også din arbejdsdag og arbejdsopgaverne nemmere at udføre. Måske er du endda blevet så skarp på området, at du kan udnytte dine imponerende it-kompetencer til at gøre dit arbejde endnu bedre end før eller måske endda mere præsentabelt. Det kan altså godt betale sig at øve sig og investere tid i at dygtiggøre sig på området – det er kun dig selv, der sætter grænserne.

Brillér med dine færdigheder på arbejdspladsen

Øvelse gør mester, og måske bliver du endda så stærk i dine it-færdigheder, at du kan lære fra dig. Det styrker altid ens egen faglighed og kompetencer at kunne videregive information, og hvis du er heldig, giver det sikkert et plus i bogen hos kollegaerne.

EFTERLAD ET SVAR