Forside Dansk Økonomi Opsvinget betyder investeringer i personalepleje

Opsvinget betyder investeringer i personalepleje

2368
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Bedst som danskerne var på vej ind i 2017 meldte Nationalbanken ud, at de forudså, hvordan Danmark var på vej ind i et solidt opsving. Her 6 måneder efter mærkes det i virksomhederne – både i første og i andet led. 

Det går godt med den danske økonomi. Faktisk så godt, at danmark står midt i et solidt opsving, som kunne være bedre, men som trods alt er godt for danskerne. Sådan meldte Nationalbanken ud i december, og nu viser en dugfrisk analyse fra Dansk Erhverv, at opsvinget har fat i alle dele af nationen. Og det glæder mange af de danske servicevirksomheder, som i bund og grund lever af og bygger videre på andres succes.

Medarbejderpleje er vigtigere end nogensinde før

Med et økonomisk opsving kommer også behovet for mere kvalificeret arbejdskraft. Uden dette kan danske virksomheder ikke udvikle og producere den viden og produkter, som driver opsvinget til økonomisk overskud. Derfor er det vigtigt, at få de rigtige medarbejdere med på holdet, men det er mindst lige så vigtigt at fastholde nuværende medarbejdere, og det sker gennem events, fester, rejser og lignende. Det kan mærkes hos det danske eventbureau Event Republic, som arrangerer events, personalefester eller erhvervsrejser for mange af de større danske virksomheder.

Opsving gør verden mindre

Det økonomiske opsving er ikke begrænset til vores egen andedam. De internationale finansmarkeder svinger, og mange internationale faktorer gør økonomien usikker, men andre steder, såsom på aktiemarkedet, ser man optimismen buldre, og det afspejler sig i de løsninger, som virksomhederne vælger.

Tidligere lod man de enkelte lande og markeder afholde virksomhedens konferencer, men med nye løsninger viser det sig oftest at være rentabelt at investere i at mødes på tværs af grænser, og det er blandt andet her, at de danske eventbureauer kan mærke opsvinget.

Med sådanne investeringer bliver det åbenlyst, at når det regner på præsten, så drypper det på degnen, og det lader til, at vi er på vej ind i lyse tider, både hvad angår dansk økonomi, men også hvad angår medarbejderpleje og kundepleje på det danske arbejdsmarked.