Forside Generelt Nyt mobilabonnement til de små

Nyt mobilabonnement til de små

2156
0
DEL
mobilabonnement

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mange teleselskaber er begyndt at tilbyde abonnementer som er henvendt de mindre årige, og det er til stor glæde for forældre. Et abonnement til en smartphone, kræver 3g net, tale og fri sms, eller er en smartphone stort set ubrugelig. Normalt koster et almindeligt abonnement, hvor der bare skal være lidt data inkluderet, minimum 99 kr. Her kommet et par bud på børnevenlige mobilabonnementer, som også har børnevenlige priser.

Mange af disse nye børnevenlige abonnementer har inkluderet en masse børnevenlige underholdningstjenester som tegnefilm og børnerelateret emner. Et selskab som Call me, har ikke noget decideret børne abonnement, men der er mulighed for at tilkøbe en tjeneste som de kalder Minibio, som er tegnefilm henvendt ti børn i alderen fra 1 til 8 år. Det smarte ved denne tjeneste er at den kan bruge til på op 5 enheder, så de små, uafhængig af hinanden kan se tegnefilm på ipad, smartphones og smart tv. Der er tale om børnefilm og serier som LEGO friends, Cirkeline, Rasmus Klump og meget mere. det billigeste abonnement koster 110 kr. /mdr. og inkludere 8 timers tale, 8 GB data samt fri sms.

Telenor tilbyder en af de mest børnevenlige abonnementer, nemlig fri+ familie. Det første abonnement koster 199 kr. og indeholder, fritale 20 gb data og fri sms. Derefter koster de efterfølgende abonnementer 149 pr. stk. og indeholder det samme. Dertil høre viaplay gratis med, hvor der frit kan benyttes gratis film og serier til både store og små.

Vores anbefaling

Til mindre børn, bør du købe et mobilabonnement ved en af lavprisselskaberne, som Oister, CBB eller Ok mobil. Det billigste koster blot 59 kr. om måneden, og indenholder 2 timers tale, 2 gb data og fri sms. Dertil, kan en af jer forældre tilkøbe de forskellige bjørnetjeneste til jeres eksisterende abonnementer, hvor barnet eller børnene kan benytte tjenesterne på deres telefoner. Du kan læse mere om billige børnevenlige abonnementer her.