Forside Generelt Lad være med at binde penge i møbler

Lad være med at binde penge i møbler

1363
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

At drive en virksomhed er forbundet med mange udgifter, og hvis man ellers går ind for at have en sund forretning og en god likviditet, så er det sjældent en god ide at binde alt for mange penge i noget. Der er stort set ikke nogen større virksomheder, der investere i en flåde af biler. I stedet leaser de, for ikke at binde pengene i noget der lynhurtigt taber værdi.

Biler er dog langt fra det eneste, man kan lease, hvis man gerne vil slippe for at binde en masse kapital og dermed svække likviditeten. Det er også blevet mere og mere almindeligt at lease elektronikudstyr og lignende, hvor der også er massive afskrivninger på ganske kort tid. Jo flere man har ansat jo større udskrivning er det naturligvis at skulle investere i nyt udstyr til dem. Sidder man i IT virksomheder, hvor udstyret jævnligt skal udskiftes, kan det være meget dyrt. Derfor er leasing af computere og andet IT udstyr også vundet utrolig meget frem over de senere år.

Møbler

Endelig er der også møbler. Det er ikke noget, der er så mange der har med i deres overvejelser, når det kommer til leasingaftaler. Det kan dog være en rigtig fornuftig økonomisk disposition at lease sine møbler. Hvis man har prøvet at skulle møblere et helt kontorfælleskab eller et domicil, ved man hvor mange hundrede tusinde det hurtigt kan løbe op i.

Ved at vælge at lease sine møbler i stedet for købe slipper man for de store engangsomkostninger, og man kan dermed sikre sin likviditet. Det er desuden en god måde, hvis man har planer om at skulle udskifte sine møbler med nogle års mellemrum. Der findes virksomheder der står for denne slags leasingaftaler, og der findes også møbelforretninger der tilbyder det direkte. En af disse er designovation, som du kan læse mere om her.

Visuel branding er den måde man som virksomhed udstiller sig selv, og her er der mange der gerne vil fremstå eksklusive og indbydende, uden at skulle bruge millioner på det. Her er leasing en fremragende mulighed.