Forside Generelt Gør plads til det sociale på arbejdspladsen med et vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt

Gør plads til det sociale på arbejdspladsen med et vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt

297
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Trivsel på arbejdspladsen er tæt forbundet med de sociale interaktioner, man har med sine kollegaer – derfor skal du gøre plads til gode sociale relationer gennem fx et vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt.

Derfor er det vigtigt for trivslen, at du har en sociale arbejdsplads

Vores effektivitet og lyst til at være på arbejdspladsen er ofte bestemt af vores sociale forhold til kollegaerne. Hvis vi føler os udenfor fællesskabet, er det ikke lige så nemt at lægge arbejde i hverdagen. Folk mister motivationen, når de mangler fællesskab. Dette er meget menneskeligt og normalt.

Mange indelukkede timer på et kontor kan skade arbejdsmoralen

Når man sidder indelukket på et kontor ved sin egen computer hele dagen, så er det ikke nemt at finde en anledning til social interaktion.

Derfor er bør, der opstilles rum til social interaktion på arbejdspladsen. Dette kan gøres ude i køkkenet, hvilket er et fællesrum for alle, eller det kan gøres foran kontorbygningen ved at opsætte bord og bænkesæt i bæredygtige materialer.

Derfor ønsker vi at være en del af gruppen

Mennesket har siden tidernes morgen været flokdyr. Vi er afhængige af at have tætte relationer til menneskerne omkring os for at føle os tilpas.

Der er forskellige studier, som viser, at sociale relationer er med til at stabilisere og forbedre vores mentale helbred. Det er det, der motiverer os til at blive bedre og hjælpe andre.

Et bord og bænkesæt opfordrer til social interaktion

Behovet for sociale relationer bliver ikke mindre af, at man sidder på et kontor og er på arbejde. Det er her vi bruger ca. 8 timer 5 dage om ugen, og derfor har vi brug for de tætte forhold i denne sammenhæng. Dem kan du som arbejdsgiver sætte skub i med et vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt.

Gennem et vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt opfordrer du dine medarbejder til at komme tættere på hinanden.