Forside Generelt Gode bud på årets firmajulegaver

Gode bud på årets firmajulegaver

1786
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er ved at være sidste chance for virksomhedsejere, der endnu ikke har fundet ud af hvad deres medarbejdere. I store virksomheder er det meget typisk, at man køber firmajulegaver hos specialiserede forhandlere, der sammensætter nogle pakker med gaver til forskellige budgetter. Dette er ofte fine gaver, men der er ikke meget personligt over det, og det viser ikke at ejeren eller lederen har brugt tid på at finde ud af, hvad de gerne vil give deres ansatte og så brugt tiden på købe det.

I mindre virksomheder er ejeren i flere tilfælde mere personlig i valget af gaver til de ansatte. Vi har her lavet en lille guide til virksomhedsejere, der står over for at skulle købe gaver til deres ansatte, som de gerne vil have er personlige, og betyder noget for medarbejderen.

Lad være med at give det samme til de ansatte

Hvis du eksempelvis har 5-10 ansatte, så lad vær med at give dem helt det samme. Det viser virkelig, at du har tænkt på dem, når du har valgt gaven. Samtidig er det dog vigtigt at du køber noget, der har den samme værdi til alle, og hver sikker på, at der ikke er nogen, der ville have sat mere pris på kollegaens gave.

3 tips til gode julegaver til mandlige ansatte

3 tips til gode julegaver til kvindelige ansatte

  • En fantastiske flaske hvidvin
  • Dansk Design
  • Gavekort til middag eller wellness

En ting der er vigtigt at have in mente, er at man ikke bør købe noget der er alt for meget afhængigt at salg. Medmindre man er meget sikker i sin sag, er det eksempelvis en dårlig ide at begynde at købe tøj, da dette let kan falde uden for modtagerens smag.

 

 

EFTERLAD ET SVAR