Forside Detailhandel Gavekort er en nødvendighed for butikkerne

Gavekort er en nødvendighed for butikkerne

1222
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Julehandlen er lige nu på sit højeste og visakortene svinges på i de fysiske butikker og ikke mindst på onlinehandlen. Det forventes at e-handlen i år kommer til at overstige 20 milliarder kroner, da handlen sidste år var på over 19 milliarder, og julehandlen har det med at stige år for år, og 2016 næppe bliver nogen undtagelse.

En undersøgelse lavet af MX omkring julegaveønsker viser en klar tendens til at fysiske produkter i mange henseender er på vej væk fra gaverne under juletræerne i de danske hjem. Eksempelvis er film og musik ikke længere blandt de mest ønskede ting og er begge gledet ud af top 10.

Alle vil have gavekort

Det som topper på absolut flest ønskesedler er gavekort, der naturligvis også det der er mest uhåndgribeligt, da dette kan dække over stort set alle kategorier, så det er svært at vide hvad der egentlig hitter.

ikke desto mindre siger det lidt om, hvor vigtigt det er for webshops at udstede gavekort, selvom det kan være forbundet med besvær. Når gavekort er det, der er flest forbrugere i Danmark der ønsker sig, kan det hurtigt være en millionomsætning, butikkerne går glip af, hvis de ikke tilbyder dette.

Sinatur der er en hotelkæde udtaler da også “Vi kan mærke en stigende efterspørgsel på gavekort til hotelophold, og generelt er gavekort blevet meget mere populære end de tidligere var”.

Vi danskere er generelt blevet meget mere specifikke i vores ønsker, og stoler ikke meget på at giverne kan finde på noget. Så enten står der noget specifikt på ønskesedlerne eller også står der et gavekort, hvor man selv kan få lov til at bestemme, hvad det er man vil have.

Dette er butikkerne naturligvis nødt til at rette ind efter, og ikke at tilbyde gavekort, kan derfor potentielt være ensbetydende med en stor tabt fortjenesten.

 

EFTERLAD ET SVAR