Forside Generelt Firmabil, brugt kan være attraktivt

Firmabil, brugt kan være attraktivt

101
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er flere muligheder, hvis du står foran at anskaffe en firmabil. Du kan gøre en god handel, hvis du undersøger udbuddet af brugte biler og kigger dig godt for. Du kan finde en brugt bil Fredericia, eller du kan overveje at lease en firmabil.

Det afhænger af, hvilke prioriteter du har, hvad du skal vælge. 

Køb eller leasing

Fordelen ved leasing er, at du ikke skal betale bilens pris med det samme, men ligesom når du lejer, så betaler du en løbende ydelse for at bruge den. Det betyder, at du kan bevare likviditeten i firmaet, eller at du slipper for at låne penge til bilen.

Der er også budgetsikkerhed på den måde, at en større defekt på bilen typisk vil være dækket af aftalen. Så når koblingen pludselig skal skiftes, så er det med i aftalen. Du betaler bare den månedlige ydelse. Du skal selvfølgelig orientere dig godt omkring indholdet i aftalen. Ofte er dæk ikke med i aftalen. Her giver det mening, at du selv bekoster dækskifte, alt efter hvordan din kørsel slider på dækkene.

Der er som regel mulighed for at skifte bilen indenfor leasingaftalens periode, så du kan nemmere og billigere skifte bil.

Service og vedligehold

Hvis du leaser en bil, så vil service og vedligeholdelse være med i aftalen. Særligt fordi leasingselskabet på den måde er med til at sikre sig, at bilen vedligeholdes godt og på den måde holder sin værdi bedst muligt.

Køber du en brugt bil, har du mulighed for at gøre en god handel, hvor du kan få en bil i god stand til en god pris. Det kan derfor blive den billigste løsning, men der vil være usikkerhed omkring reparationer, hvilke reparationer der kommer og hvor dyre. Her er det vigtigt med et godt forhold til fagmanden. Bor eller arbejder du omkring Fredericia, kan du se inspiration her: Automekaniker.

EFTERLAD ET SVAR