Forside Generelt Find den rigtige havetraktor til firmaet

Find den rigtige havetraktor til firmaet

1242
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste firmaer har praktiske opgaver, der skal varetages næsten dagen lang. Den kan stå på alt lige fra at skifte lamper til rengøring til klipning af græsset. Særligt sidstnævnte er vigtigt, hvis man gerne vil tages seriøst af de gæster og kunde, der kommer forbi. Evner man ikke at tage vare på sin egen græsplæne, hvad kan man så egentlig? Derfor er det naturligvis også vigtigt, at man har både folk og maskiner til at klare netop den slags arbejde. Særligt hvis I, af den ene eller anden grund, har et stort græsareal, slår den normale, håndskubbede græsslåmaskine nok ikke rigtig til. I stedet skal man have fat i en ordentlig havetraktor, hvilket dog er en branche, de færreste føler sig særligt godt hjemme i.

Hvad foretrækker I?

Hvad skal man egentlig købe, når man knap nok ved, hvad man leder efter. Første skridt på vejen bør være at spørge ham eller dem til råds, der kommer til at bruge den nye havetraktor på en daglig basis. Først og fremmest kan det selvfølgelig være, at de har faglig ekspertise på området, men selv hvis det ikke er tilfældet, kan det jo være, at de har holdninger til ting såsom størrelse, styringsmekanisme og motor.

Hvad de fleste nok ikke ved er for eksempel, at der findes op til flere forskellige styringsmekanismer på havetraktorer. Nogle bliver styret af det ganske almindeligt rat, mens andre styres ved hjælp af stænger. Rattet har naturligvis den fordel, at det er intuitivt for enhver bilist, mens sidstnævnte gør det betragteligt nemmere at navigere rundt i selv små hjørner. Hver har altså deres fordel, og i sidste ende bør det være dem, der bruger havetraktoren, der bestemmer.

Køb en frontklipper

En anden forskel handler om, hvor den egentlige klippemekanisme sidder. I de fleste tilfælde vil en havetraktor have et blad direkte under sig eller sågar i bagpartiet. I din søgen kan det dog også være, at du kommer forbi en såkaldt frontklipper havetraktor. En frontklipper havetraktor er lige præcis, hvad det lyder som. Det er en havetraktor, hvor klippemekanismen sidder i frontpartiet. Dette er endnu en innovation, der gør det betragteligt nemmere at komme ind i hjørner samt at manøvrere rundt. Når du kan se, hvad du laver, og nemt bare kan køre ind i et hjørne for at klippe græsset, gør det oplevelsen så meget rarere. Særligt i industrisammenhænge, hvor der sikkert skal klippes meget græs, kan det altså anbefales at få anskaffet sig en frontklipper havetraktor. Eller handler valget dog meget om præferencer og brugstilfælde. Er man helt på bar bund, findes der dog, som med så meget andet, masser af online anmeldelser af havetraktorer. Så skal du nok finde den bedste til netop jeres firma.