Forside Generelt Få bug med algerne, og nyd dit hus igen

Få bug med algerne, og nyd dit hus igen

571
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du efterhånden bemærket en grønlig fordelt masse på din terrasse, fliser, facade eller tag? Det kan nemlig være tegn på, at du har alger groende på dit hus. Alger er ikke farlige, for de er faktisk med til at holde naturen i balance, men det er dog lidt træls at se på. Så derfor kan du sagtens få det fjernet. 

Derfor skal algerens være miljøvenligt

Der kan være en hel masse forskellige kemikalier i de produkter vi plejer at bruge i haven. Men gennem de seneste år, er der blevet lagt vægt på, at det er vigtigt at benytte produkter, der ikke skader naturen. Kemikalier har den grusomme effekt, at de ødelægger dyr og planteliv i vores haver. Det kan derfor være svært at oprette en miljøvenlig og grøn fauna, hvis du bruger kemikaliefyldte produkter. 

Trænger børnehaven også til en tur?

Hvis du er leder i en børnehave, så er der også god grund til at du læser med her. Er børnehaven eller vuggestuen også begyndt at få algepletter, så kan det også renses. Når algerens er uden kemikalier, så passer det også på børnene, så vel som naturen. Børn skal være omgivet af naturlige midler, så de kan vokse op og blive sunde og raske mennesker.

Kan jeg få et algerensabonnement?

Det lyder vildt, men ja det kan du faktisk! Med et algerensabonnement sikrer du sig, at din terrasse, fliser facade, mm. er pænt og flot året rundt. Vælg selv hvad du vil have, der skal indgå i dit abonnement. Du kan nemlig selv vælge, om du kun vil have renset fliser, eller du også vil have facaden med i købet. Du kan ændre dit abonnement hvert år, hvor du kan tilføje flere områder til din liste, eller tage dem af listen igen.