Forside Detailhandel E-handel er en succes i norden

E-handel er en succes i norden

2141
0
DEL
shop gardiner online

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mange forbrugere i norden bruger internettet regelmæssigt. Både Norge, Sverige og Danmark er alle 3 lande hvor e-handel er og i ekstrem vækst. Hvis man kigger på tallene fra PostNord er både andelen og antallet af forbrugere som benytter online handel steget markant i forhold til tidligere år.

Et online køb er blevet en naturlig del for mange nordiske forbrugere og flere og flere benytter sig af internettet når der skal handles vare. Dagligvares butikker som coop.dk og nemlig.dk oplever store fremgange og er for alvor blevet en konkurrent for de fysiske butikker. Hvis man kigger på de generelle tal for e-hendel fra PostNord viser, at de nordiske forbrugere handlede for mere end 6,1 milliarder kroner mere i 2015 end året før i 2014. Det er en stigning på 23 procent. Morten Mark som til dagligt driver Uniggardin, som har deres fysiske lager i Nyborg, har virkelig mærket interessen for den stigende e-handel der er vokset gennem de senere par år. Uniggardin findes både i norge, sverige og danmark, med selvstændige webshops. Ser man på uniggardin.no alene, er omsætning steget betydeligt.

Den stigende interesse for online handel skyldes til dels den større sikkerhed der er kommet omkring online handel og e-mærkets troværdighed.

Webshops som bærer e-mærket er alle verificerede af den danske e-handelsfond, hvilket giver forbrugerne betydelig sikkerhed for, at det er trygt at handle ved den pågældende webshop. Bag den danske e-mærke ordning står e-handelsfonden, der er en nonprofit-organisation, som er stiftet af bl.a Forbrugerrådet, HK, Dansk Erhverv og Finansrådet. I dag er mere end 2200 danske webshops med i e-mærke ordningen og antallet er voksende. Webshops uden e-mærket eller tilsvarende udenlandske mærkeordning opnår langtfra lige så stor troværdighed hos forbrugerne som e-mærket.

Alle uniggardins hjemmesider er e-mærket og tilmeldt trustpilot samt overholde alle vilkår for en online webshop.