Forside Generelt Disse håndværkere er gode at kende, hvis du er ejendomsejer

Disse håndværkere er gode at kende, hvis du er ejendomsejer

747
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er rigtig mange håndværkere, man skal have styr på, hvis man er ejendomsejer – om det så er privat eller til erhverv. Ejendomme får nemlig skader og kræver deraf reparationer. Det er nærmest uundgåeligt. Derfor er det vigtigt at vide, hvilke håndværkere du skal have nummeret på, når skaden opstår.

Tømrer

Tømreren er den mest oplagte håndværker at kende, da de laver det meste renoveringsarbejde på huse. Tømreren arbejder i forskellige byggematerialer, men de kendes primært for deres arbejde med træ. Skal du have lavet taget, monteret køkkenet, lagt træterrasse eller noget helt fjerde, så er den lokale tømrer du skal have fat i. En tømrer er nærmest en slags altmuligmand til din ejendom.

Elektriker

Elektrikeren arbejder med at reparere og installere forskellige former for elektriske anlæg. Arbejdet med strøm er farligt og fagligtkrævende, så derfor er det meget vigtigt, at du tilkalder en elektriker hvis et problem opstår. Specielt hvis det er en erhvervsejendom, hvor det elektriske anlæg eller alarmsystem ofte er meget krævende. Derudover, er der mange opgaver med el man ikke selv må løse som privatperson, hvis forsikringen stadig skal dække dit hjem, samt at hjemmet lever op til den gældende lovgivning.

Vand og varme

Det er vigtigt at have styr på vand og varmen i dit hjem. Når det gælder vand, varme og sanitet, så er det ofte en VVS’er du skal kontakte. Hvis der er problemer med afløbningsinstallationerne, WC’et, køkkenvasken, badet etc., så er det vigtigt at få det løst professionelt, da der ellers kan opstå vand- og fugtskader. Vandskader kan skabe store problemer hos både private og erhverv. Vandskader kan eksempelvis opstå, hvis du har et gammelt vandrør der sprænger, som følge af en brand eller som følge af en stormskade. Og med vandskaderne følger også ofte fugtskader. Derfor er det bedst, hvis vand- og fugtskader løses hurtigt, effektivt og professionelt.

Maler

En bygningsmaler er også god at kende, da ejendomme jævnligt skal have et nyt lag maling, så de viser sig fra deres bedste side. En bygningsmaler varetager forskellige opgaver, da de både maler og behandler overflader i dit hjem. Om det så er loftet eller væggen indenfor, eller en tredje opgave udendørs. Malerverdenen kan godt være en jungle for os lægmænd, hvor malematerialer og -farver kan være svære at hitte rundt i. Derfor er det en god ide, at kende en kompetent, lokal maler, der kan udføre opgaven for dig, eller rådgive dig, hvis du selv vil male dit hjem.