Forside Generelt Derfor skal du vælge uddannelsen som kørelærer

Derfor skal du vælge uddannelsen som kørelærer

983
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der måske ikke mange som tænker på køreuddannelsen som noget af det første, når tiden nærmer sig for at vælge uddannelse. Det er der sådan set heller ikke noget at sige til, da der hvert år primært er fokus på universitetsuddannelser, erhvervsuddannelser osv. Men kørelæreruddannelsen er sådan set heller ikke relevant for langt de fleste af dem som skal vælge uddannelse, man skal nemlig minimum være fyldt 24 år, og så skal man have haft kørekort i 2 år. Men selvom den måske ikke høre til blandt de mest traditionelle uddannelser, så er den helt bestemt værd at overveje. Kom i gang med kørelæreruddannelsen lige her.

Et job med menneskelig kontakt

Ligesom alle andre lærerjobs, så består hovedelen af arbejdet jo af menneskelig kontakt i form af både teoretisk og praktisk undervisning. Man skal derfor være god til at lære fra sig, og have evnen til at håndtere mange forskellige personligheder.

Mulighed for at planlægge egne arbejdstider

Da langt de fleste af køreskolernes elever de enten går i skole eller arbejder i døgntimerne, så placeres langt de fleste af undervisningstimerne ofte i aftentimerne. Dette betyder, at man selvfølgelig selv skal være klar på at have nogle lidt skæve arbejdstimer, men til gengæld har man ofte fri i dagtimerne.

Gode jobmuligheder

Kørelæreuddannelsen er en af de korteste uddannelser man kan tage, da man faktisk allerede kan være færdiguddannet kørelærer efter blot 7 – 9 måneder. Kørelæreruddannelsen har en af de laveste rater for arbejdsløshed i Danmark, da rigtig mange nyuddannede næsten kommer i jobs med det samme. Der er også gode muligheder, hvis man ønsker at blive selvstændig, da det ikke kræver så meget andet end et sted at undervise, en kørelærerbil og nogle tilladelser. Så hvis man ønsker et job, hvor man hurtigt kan blive sin egen chef, så findes der ikke mange bedre muligheder end kørelæreuddannelsen.

EFTERLAD ET SVAR